Bullking's Mojito

Loke, i folkmun, är en  Engelsk Standard Bullterrier född 1 juni 2012. Han är av färgen brindle och är ett riktigt energiknippe, som den terrier han är. Thomas dröm var att ha en bullterrier och drömmen blev sann i december 2012 när vi tog hem en spinkig liten kille, han var då ungefär 6 månader. Vi har haft ganska mycket problem med magen på denna kille, problem som idag inte existerar sedan vi började ge honom färskfoder från Vom og Hundemat och en och annan kycklinghals här och där. Han äter, frodas och mår bra.
 
Loke är envis. Så envis att det inte går att beskriva med ord. Han är duktig på att lära sig trick och roliga grejer då man kan få godis, men att låta bli att gå upp i soffan om vi äter måste vi varje dag påminna honom om, inte är okej. Att inte smita in i köket (där kattens låda är) är också något som han varje dag glömt bort så fort grinden är öppen.

Lokes favoritsysselsättning är att ligga på rygg med husse i soffan, helst snarka högt och lägga en fis då och då. Förutom det tycker han väldigt mycket om att gå i skogen med husse, matte och nyförvärvet, Seger. Loke älskar Seger, det är hans bästa kompis och han älskar henne troigtvis ungefär lika mycket som jag gör. Han låter hennes plocka märgben och leksaker av honom och om hon piper eller gnäller går han alltid fram och luktar på henne för att kolla att hon är okej.
 
Dessvärre har Loke inte någon känsla för personal space, han vet liksom inte vart gränsen går för vart din bubbla är och vart hans är. Han kan gå rakt in i dig, eller väggen, vilket av det som än är i vägen. Han skänker mig och mina nära många skratt och ibland en och annan hjärnblödning, tokhunden.
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback